Cine este șoferul român care a murit într-un accident pe o autostradă din Belgia. Adrian era din Botoșani și era tatăl unui băiețel / FOTO

0
1083
Soferul Roman Care A Murit Intr Un Accident Pe O Autostrada Din Belgia

Românul care a murit într-un accident violent produs pe o autostradă din Belgia se numește Adrian Istrate, un tânăr din orașul Dorohoi din județul Botoșani. Bărbatul era căsătorit și era tatăl unui copilaș de câțiva ani care a rămas orfan.

Accidentul cumplit în care și-a pierdut viața Adrian Istrate a avut loc miercuri pe autostrada E42 (A15), în apropierea localității Gouy-lez-Piéton din Belgia, notează botosaninews. Ciocnirea violentă în care au fost implicate trei camioane a avut loc după ce un șofer italian a frânat brusc din cauza unor lucrări efectuate pe șosea.

Un al doilea șofer, un francez, a reușit să încetinească autocisterna și să oprească. Românul Adrian Istrate nu a frânat, însă, la timp și a intrat cu viteză în camionul-cisternă care circula în fața lui.

Din cauza impactului puternic, cabina tirului condus de român a fost distrusă.

Botoșăneanul Adrian Istrate a murit, iar șoferul francez implicat în accident a fost rănit, conform dhnet.be.

După ce au aflat despre tragedie, mai mulți prieteni și colegi ai șoferului din Dorohoi au publicat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

„Durere și tristețe ???
Ieri dimineață colegul ISTRATE ADUȚU a plecat în cursă pt todeauna??lăsând tot ce a avut mai drag acasă …un copilaș si o soție îndurerată”,

„Azi pleacă pentru ultima lui cursă colegul ISTRATE ADUȚU , lăsând tot ce a avut mai drag pe lumea asta acasă… Își ia rămas bun de la soție, de la copilași,părinți frate,soră și prieteni”, sunt câteva dintre mesajele publicate pe Facebook, în memoria tânărului.