Solista trupei The Humans, cerută în căsătorie pe blue carpet. Iubitul ei este italian și se iubesc de 8 ani. Primele imagini cu cei doi

0
1084
Cristina Caramarcu E1525687189120

Solista trupei The Humans, cerută în căsătorie pe blue carpet. Iubitul ei este italian și se iubesc de 8 ani. Rosario a făcut gestul emoționant în fața jurnaliștilor aflați la Lisabona.

Cristina Caramarcu se împarte între Roma si Bucuresti, pentru a fi alături de bărbatul iubit. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani, iar acum sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Rosario i-a oferit un trandafir roșu și a cerut-o de sotie pe blue carpet, în fața sutelor de jurnaliști și a celor 43 de delegații care participă la concurs.

Prima semifinală Eurovision 2018 va avea loc pe 8 mai. Portugalia, Marea Britanie și Spania vor vota în această semifinală.

Primele 10 ţări, în funcţie de scorul obţinut, se califică în finală. La Eurovision 2018 participă 43 de ţări, dintre care 19 concurează în prima semifinală, cea din 8 mai, 18 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, pe 10 mai.