Sora Claudiei Pavel rupe tăcerea după ce Brigitte a acuzat-o pe artistă că i-a “spart” casa. “Era doar o copilă pe vremea aceea“

0
1668
A909173 E1544708198303

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa Claudiei Pavel, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț.

Declarațiile au fost făcute în cadrul show-ului „Ferma”, în ediția de joi seara. Sora Claudiei a avut prima reacție.

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doiar o copilă pe vremea aceea.

Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sud-ul ţării, iar acel bărbat în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul.

Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot.

Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală”, a povestit Paula Pavel apropiaţilor.

Slobodă la gură când ceva nu-i convine, Brigitte Năstase nu s-a mai putut abține și, la nici 3 zile de conviețuire alături de Claudia Pavel, a răbufnit, spunându-le tuturor celor de la „Fermă’ că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lui cu Brigitte.

„Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?’, a răbufnit Brigitte, fără să țină cont că în jurul ei sunt camere de filmat – sau, poate, tocmai de asta.

Cum Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia „Cream’ Pavel a împlinit 18 ani, dacă spusele lui Brigitte sunt reale, atunci, cântăreața a fost combinată cu el când era minoră.