Adelina, sora Denisei, nu este multumita ca Sonia Catinean o imita pe manelista.

Adelina, sora Denisei Raducu, locuieste in Spania, dar urmareste tot ce are legatura cu maneliita decedata.

Ea a aflat si despre Sonia Catinean, o fetita de 10 ani, care a lansat mai multe videclipuri cu melodii lansate de Denisa.

Mai mult, pustoaica a facut totul pentru a semana si fizic cu Denisa, aplicandu-si o alunita deasupra buzelor, exact cum avea si manelista.

„Absolut nimeni nu poate cita sau copia identic muzica Denisei si nici frumusetea surioarei mele”, i-a transmis Adelina Soniei, care, insa, nu i-a raspuns. Recent, Adelina si-a asumat si rolul de administrator oficial al unui cont de Facebook dedicat memoriei Denisei, pe care sora artistei a inceput sa posteze diverse melodii ale tinerei de 27 de ani, rapusa de o boala nemiloasa.

Si fanii Denisei s-au aratat revoltati ca Sonia se foloseste de muzica si de imaginea acesteia. „Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără… Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o…”, au reactionat fanii Denisei.

Citeste si  El este băiatul de 13 ani care şi-a ucis sora cu peste 15 lovituri de cuţit: "Da, am omorât-o pe Maria"