Raluca Iorga, sora actorului Florin Busuioc, a postat pe o pagină de socializare un mesaj de mulţumire.

Raluca Iorga a postat pe contul de socializare un mesaj în care le mulţumeşte tuturor pentru gândurile bune şi spune că starea lui Busu este una stabilă, însă pericolul nu a trecut.

”Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, pe contul său de Facebook.

Florin Busuioc a ajuns noaptea trecută la Spitalul de Urgenţă din Craiova. La spital, medicii au decis că trebuie operat de urgenţă şi l-au băgat în sala de operaţii, pentru montarea unui stent. Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc şi i-au salvat viaţa. În sala de operaţii, a fost şi Emilia Goanţă, medic electrofiziolog.

Actorul Florin Busuioc, care a suferit un infarct la finalul unui spectacol la Craiova, a fost preluat, miercuri după-amiază, de un elicopter SMURD şi transportat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, de la Fundeni.

Citeste si  Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI
Loading...