Sore a slabit 30 de kilograme dupa ce a renuntat la un singur aliment. ”6 luni am mancat doar paste cu…”

0
2012
S604x0 Sore Erin
Sore a slabit 30 de kilograme dupa ce a renuntat la un singur aliment. ”6 luni am mancat doar paste cu…”

Invitata la o emisiune, la radio, cantareata Sore a dezvaluit cum a reusit sa scape de kilogramele pe care le-a acumulat in timpul sarcinii. Aceasta sustine ca dupa sarcina a reusit sa slabeasca aproximativ 30 de kilograme fara sa tina o dieta stricta.

Cantareata ajunsese sa cantareasca 86 de kilograme dupa ce a devenit mamica, si a povestit cum la doar in 6 luni de la eveniment a ajuns din nou la greutatea ei normala, cea de 56 de kilograme.

”Nu am tinut vreo dieta minune. Am renuntat la carne timp de doi ani si am mancat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialista, va spun doar ce mi s-a intamplat”, a declarat Sore in matinal.

Artista a mai povestit, de asemenea, ca decizia cu privire la mancatul cu precadere al pastelor, nu a fost una auto-impusa, ci pur si simplu pastele au reprezentat singurul fel de mancare pe care corpul sau l-a putut tolera o buna perioada de timp.

”Am avut 6 luni in care am mancat doar paste cu sos rosu sau paste cu somon. Corpul meu nu imi permitea sa mananc altceva. A fost foarte ciudat. Ma saturasem, dar nu puteam sa mananc altceva”, a sustinut cantareata. Insa oricat de ciudat ar parea, aceasta preferinta pentru paste a facut-o sa slabeasca, contrar ideii conform careia pastele fainoase sunt cunoscute pentru faptul ca ingrasa.