Actor Vinnie Jones arrives with his wife Tanya Jones at the premiere of "Kick-Ass" in Hollywood, California on April 13, 2010. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Soția actorului britanic Vinnie Jones a murit, sâmbătă, din cauza cancerului, a anunțat un purtător de cuvânt citat de Daily Mail.

Conform sursei citate, Tanya Jones avea 53 de ani și a murit în locuința sa din Los Angeles, înconjurată de familia sa, după ce situația ei se înrăutățise în ultimele săptămâni.

Purtătorul de cuvânt al actorului a mai precizat că Vinnie Jones s-a aflat la căpătâiul soției, iar moartea ei i-a ”sfâșiat inima”.Cei doi s-au căsătorit în 1994, iar în 2007 și-au reînnoit jurămintele. În 2013, amândoi au fost diagnosticați cu melanoma, cel mai grav cancer de piele, astfel că s-au luptat împreună cu boala.

”Teribil de trist. Condoleanțe lui @VinnieJones65 și familiei”, a scris pe Twitter fostul mare fotbalist Gary Lineker.

Se presupune că apariția cancerului a fost cauzată de medicamentele pe care Tanya Jones le-a luat după ce a suferit un transplant de inimă în urmă cu 26 de ani.

Vinnie Jones a fost fotbalist și și-a făcut debutul în cinematografie în 1998, în filmul regizat de Guy Ritchie ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, unde a jucat rolul unui gangster.

Citeste si :  Testamentul înduioșător al unei fiice de preot, răpusă de cancer la 15 ani. „A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi”
Loading...