Soția lui Marian Godina. Poliţistul brașovean, Marian Godină s-a căsătorit religios sâmbătă, 19 mai, cu iubita sa Georgiana Dascălu.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Șcheii Brașovului, în aceeași zi cu nunta regală din Marea Britanie.

Soția lui Marian Godina Coincidența nu a trecut neremarcată de Godină, care a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care iubita lui, Georgiana, apare în rochie de mireasă, alături de un mesaj amuzant, făcând aluzie la nunta regală, între Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle, care a avut loc tot sâmbătă.

„Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Soția lui Marian Godina Fotografia cu cei doi miri a devenit virală pe rețelele sociale unde Marian Godină are notorietate prin postările pe care le publică.

Cei doi s-au căsătorit civil pe data de 25 aprilie, iar atunci poliţistul braşovean a anunţat evenimentul pe pagina personală de Facebook, cu mesajul „O să-i taie buletinul”.

Soția lui Marian Godina Nu mai puțin cunoscut e cuplul de nași, Traian şi Gabriela Berbeceanu. Petrecerea a avut loc în Poiana Braşov.

Citeste si  De ce albeşte părul şi cum putem opri procesul de albire
Loading...