Echipachefilacutite

Surprizele se țin lanț  în ediția de luni seară, Chefi la cuțite, de la Antena 1. Cei 21 de concurenți aleși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor intra pentru prima oară în bucătăria emisiunii.

Luni, 11 noiembrie 2019, 14:47

Cele trei echipe se vor aşeza încântate la bancul de lucru, dar bucuria de a se afla în concurs le va fi umbritã rapid de cuvintele Ginei.

„Urmează un sezon grandios şi m-am gândit să vă lovesc sub centură cu o temă-capcană! O echipă destul de cunoscută, care are foarte multe premii, echipa lui Marius Moga!”, este anunţul Ginei Pistol, gazda show-ului pentru concurenţi şi iubita lui Smiley.

La filmări, toate privirile au fost ațintite asupra soției
lui Marius Moga, care a avut o apariție specială.

Îmbrăcată cu o rochie de culoare verde, cu un decolteu adânc, Bianca Lăpuşte a fost relaxată și foarte zâmbitoare în platoul emisiunii.

Așteptările lor în ceea ce privește preparatele bucătarilor
sunt foarte mari, convinși fiind de faptul că în farfurii vor primi rețete care
duc gastronomia la un alt nivel. Tocmai de aceea, presiunea primului battle își
va spune cuvântul. Mai ales cã nici chefii nu au foarte multe indicii pentru
echipe.

„Nu-i cunosc foarte bine, însã pe noi ne interesează foarte tare câte femei şi câţi bãrbaţi sunt! În felul ăsta pot sã îmi aleg o farfurie care sã meargă punct ochit, punct lovit!, va mărturisi chef Dumitrescu, în vreme ce chef Bontea va completa:

„Nu ştiu ce le place, dar cred că ce gătim noi astăzi este pe placul tuturor! Dacă voi câştiga proba, echipa va prinde încredere în mine!. Chef Scărlătescu are însă o altă dilemă: „Sper să nu înceapă prima bătălie cu colegii mei, la propriu!.

Greșeli și conflicte la Chefi la cuțite

Astfel, cei 21 de ucenici ai chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor fi luați prin surprindere de rețetele pe care sunt nevoiți să le gătească, iar tema primei confruntări nu îi va șoca doar pe ei, ci și pe jurați.

Sub coordonarea celor trei specialiști, proba va începe cu mari emoții care vor duce inevitabil la greșeli și mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul.

Bucătarii cu tunici verzi, albastre și mov vor afla pe propria lor piele că această competiție este o adevărată luptă ,,la cuțite.