Michael And Corinna

Michael Schumacher (50 de ani) a suferit un grav accident de schi, la 29 decembrie 2013, iar acest episod tragic i-a schimbat viaţa şi l-a ascuns de ochii publicului.

În ultimii 6 ani, au apărut fel şi fel de informaţii şi de speculaţii despre starea lui Michael Schumacher.Asta deoarece, familia cheltuieşte milioane de euro pentru ca fostul pilot să fie tratat de o armată de medici, dar şi ascuns de ochii publicului. La un moment dat, a apărut o informaţie potrivit căreia, ţintuit în pat de ani de zile, Michael ar fi ajuns la doar 45 de kilograme şi ar fi pierdut 14 centimetri în înălţime, relateaza adevarul, din presa internationala.

Recent, soţia fostului pilot, Corinna, a vorbit, în premieră, despre starea lui Schumacher într-un interviu acordat revistei „She“, iar declaraţiile ei au fost preluate şi de Digi Sport.

Ce a spus soţia lui Schumacher?

„Puteţi fi siguri că se află pe cele mai bune mâini şi că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înţelegeţi că e dorinţa lui ca acest subiect să fie ţinut în privat. Întotdeauna şi-a dorit asta”, este declaratia sotiei marelui campion.

Loading...