Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este în stare gravă, artistul se află acum în moarte cerebrală, după ce ar fi suferit trei stopuri cardio-respiratorii.

Știrea despre Mihai Constantinescu a impresionat multă lume, iar prietenii artistului se roagă pentru ca acestuia să i se întâmple o minune și să-și revină.

Ana Moroșanu Magdin, soția lui Petre Magdin, a fost șocată de veste. ”Doamne, Doamne, Doamne… Mihai Constantinescu! Multă sănătate, dragul nostru, te vei face bine, ne rugăm pentru tine!”, este mesajul transmis de Ana Magdin.

Și muzicianul Petre Magdin a trecut printr-o perioadă grea. Magdin, care s-a retras de câțiva ani într-un sat din Vâlcea, a suferit un accident vascular în urma căruia puțini îi mai dădeau șanse. Încet, încet, cu ajutorul soției sale, care l-a îngrijit și l-a hrănit o bună perioadă, muzicianul este acum bine.

Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală

Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital, luni seara, după ce a suferit un stop cardio-respirator, fiind găsit inconștient de soția lui. El a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Floreasca, unde se pare că ar mai fi suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, acum el fiind în moarte cerebrală.

Loading...