Sotia lui Silviu Prigoana, adevarul despre relatia cu afaceristul. Mihaela:”Daca nu-l intelegi, nu ai ce sa cauti langa el!”

0
2321
Mihaela Prigoana Despre Sotul Sau

Sotia lui Silviu Prigoana, Mihaela, spune adevarul despre relatia lor! La aproape trei ani de cand s-au cunoscut si doi de cand s-au casatorit, ea vorbeste deschis despre sotul ei si relatia pe care o au impreuna.

Sotia lui Silviu Prigoana spune lucrurilor pe nume si adevarul despre relatia lor. Peste cateva zile, pe 8 maritie, se vor implini 2 ani de la casatoria lui Silviu Prigoana cu aleasa sa, Mihaela.

Cei doi s-au vazut pentru prima oara in viata lor, in 2015, la o nunta care a avut loc in Republica Dominicana, afaceristul fiind nas din partea mirelui, iar Mihaela din partea miresei. Semn bun, spun cei care cred in coincidente si faptul ca prima intalnire a avut loc la ceremonia de cununie a unui cuplu.

Tot de atunci, Silviu Prigoana si Mihaela au inceput sa fie nedespartiti si sa formeze un cuplu demn de admirat.

Cateva luni mai tarziu a avut loc logodna lor, la Las Vegas, urmata, in martie, de o nunta discreta.

„Da, este adevarat! Ne-am casatorit la o manastire departe de Bucuresti, in luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine si o ceremonie foarte restransa, doar noi si naşii. Silviu a divulgat secretul, dar nu vrem sa vorbim prea mult despre noi”, declara Mihaela Prigoana la vremea respectiva.

Astfel, Silviu Prigoana devenea ginere pentru a saptea oara, in timp ce Mihaela era mireasa pentru a doua oara. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul patru fii.

Sotia lui Silviu Prigoana, adevarul despre relatia lor. Ce a declarat Mihaela Prigoana in interviu

In urma cu doua zile, de Valentine’s Day, am intalnit-o pe Mihaela Prigoana la una dintre afacerile sale, la farmacia din Bucuresti. Sotia lui Silviu prigoana ne-a acordat un interviu si ne-a dezvaluit secrete din mariajul ei, lucruri care nu s-au mai spus pana acum si care il pun pe Silviu Prigoana intr-o alta lumina fata de cea de dur, cum era perceput de publicul larg.

R: Cum sarbatoriti voi acasa, tu si domnul Prigoana, Ziua Indragostitilor?

Mihaela Prigoana: La noi Ziua Indragostitilor pot sa spun ca este in fiecare zi, nu numai de Valentine’s Day.

Va faceti cadouri si sunteti atenti in fiecare zi, unul cu altul?

Da, suntem atenti in fiecare zi unul cu altul.

Ultimul cadou pe care ti l-a facut domnul Prigoana?

Sunt atat de multe cadouri. Nu stiu… sunt cadouri frumoase pe care le-am primit de la Silviu, nu vreau acum sa spun ce si cum.

In vacante aveti timp sa plecati, aveti timp si pentru voi?

Sigur ca da, intodeauna este timp pentru toate. Avem timp si pentru copii, avem timp si sa muncim si de vacante, ne facem timp pentru toate. Ne organizam foarte bine viata de zi cu zi.

Vacante romantice voi doi ati avut? Unde si cand?

Da, avem! Majoritatea au fost peste Ocean.

Cum il surprinzi pe domnul Prigoana?

Eu nu il surprind nicicum. El s-a obisnuit cu mine. Traim frumos, ne respectam!

Cand se supara, cum il impaci?

Nu prea se supara. Nu prea se supara, Silviu. Am rabdare cu el.

E greu sa fii sotia lui Silviu Prigoana?

Deloc! Silviu este un om cu multe calitati si daca il intelegi duci o viata frumoasa alaturi de el. Daca nu-l intelegi, nu ai ce sa cauti langa el!

Deci acesta este secretul, blandetea?

Cred ca intelepciunea.