Soţii Pastramă şi-au luat verighete de 4.000 de euro, cu 72 de diamante

0
980
Brigitte I Florin I Au Cump Rat Deja Superbele Inele Simbolul Dragostei
Brigitte şi Florin şi-au cumpărat deja superbele inele, simbolul dragostei

Foşti concurenţi la reality-show-ul „Ferma” (PRO TV), Florin Pastramă şi Brigitte s-au cununat civil pe 27 mai, iar pe 7 iulie vor face o nuntă spectaculoasă în care până acum au investit peste 100.000 de euro. Ei ne-au povestit despre emoţionantul eveniment, iar Florin ne-a depănat amintiri din copilăria în care a fost răsfăţat ca un prinţ, de părinţi.

Participarea la reality-showul „Ferma – Un nou început” i-a adus lui Florin Pastramă (40 de ani) nu doar faimă, ci şi o soţie, pe Brigitte (42 de ani), fostă Năstase. 

Sa aflat planurile afaceristului. „Suntem cinci fraţi, doi băieţi şi trei fete, dintre care ultimele sunt gemene, iar Brigitte are două surori. La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot până în 2008, când el a murit. Părinţii ne-au educat astfel încât să devenim oameni respectuoşi şi responsabili. Sunt licenţiat în Drept. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam. După ce a murit tata am devenit capul familiei şi am preluat imperiul pe care l-am moştenit”, a spus Florin Pastramă. 

„Suntem cei mai invidiaţi şi admiraţi. M-am ferit să apar în showbiz, dar acum sunt fericit şi nu vreau să mai stau ascuns. Am afaceri cu imobiliare şi Brigitte mă ajută foarte mult. Amândoi am lucrat în construcţii, ridic blocuri, o rezidenţă de şapte case. Vom continua împreună, iar ea mă va ajuta cu decorarea interioarelor. Am văzut cum sunt renovate casele ei şi îmi plac”, a mai spus el. L-am întrebat şi ce avere are.

Invitaţia la nuntă e pusă într-un plic din catifea

„Am 20 şi ceva de proprietăţi în sectorul 2 din Bucureşti, mai multe maşini, patru-cinci maşini, afacerea. Mama stă într-o casă, dar peste un an şi ceva vom face o locuinţă comună şi ne vom muta împreună”, a spus Forin Pastramă!. 

Pe 7 iulie, de la ora 17.00, Brigitte şi Florin vor avea nunta cu 400 de invitaţi la Magic Place. Cei doi şi-au luat verighete din aur alb, fiecare cu aproximativ 36 de diamante de jur împrejur, în valoare de 4.000 de euro. 

„Voi avea două rochii pe care mi le-a creat designerul israelian Galia Lahav, cea care le îmbracă şi pe J.Lo şi Beyonce. Vom avea un meniu special, muzică bună, se va cânta la harpă, vom avea fluturi, 40 de mese pe care sunt aranjate multe feluri de flori, de la orhidee la hortensii, vor fi panouri florale. Am angajat un masterchef şi în meniu vom avea fois gras, somon, friptură din mai multe feluri de carne, dar şi un fel special făcut de mine care aminteşte de reality-show-ul «Ferma». Cât despre luna de miere, vom merge în Franţa, pe Coasta de Azur”, au spus cei doi în emisiunea „E OK să fii vedetă?”, cu Dana Săvuică, pentru „OK! Magazine”.