Soțul Gabrielei Firea, declarații scandaloase despre sârma de 4 centimetri găsită în colonul primarului. Cum ar fi putut ajunge acolo
Soțul Gabrielei Firea, declarații scandaloase despre sârma de 4 centimetri găsită în colonul primarului. Cum ar fi putut ajunge acolo

Gabriela Firea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Gabriela Firea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar recent, edilul Capitalei i-a uimit chiar și pe medici, după ce s-a prezentat la spital cu o bucată de sârmă de 4 centimetri în colon.

Medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale pentru a elimina sârma. În tot acest timp, Gabriela Firea, dar și apropiații, au încercat să se gândească cum ar fi fost posibil ca obiectul ascuțit să fie ingerat de ea.

”Gabriela Firea nu a spus nimic despre acest caz. Eu am fost cel care a vorbit într-o emisiune, înainte de Paște. Medicii i-au tăiat 30 de centimetri din colon soției mele. Cum este posibil să pățească așa ceva o femeie, mamă a doi copii. Nu suspectăm pe nimeni.

Nu știm cum a ajuns sârma acolo, însă instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze și să înceapă o anchetă. În acest moment nu este nicio anchetă, deoarece Gabi Firea nu vrea să depună nicio plângere. De trei ani de zile, Firea este cel mai faultat primar din România. Fault de coechipieri, de adversari”,a declarat primarul Florentin Pandele, la un post de televiziune.

Citeste si :  RADET a intrat in faliment. Bucurestenii sunt in panica: ce se intampla cu caldura si apa calda

Citeste si : Gabriela Firea, primele declaraţii despre sârma din colon: „Dacă a fost o mână criminală?”

Edilul Capitalei a intra la suspiciuni

Gabriela Firea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede. Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu. ”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea.

Loading...