Speak și Ștefania, șocați de experiența Asia Express. „Nu îmi doresc să le mai repet”

0
575
Day02asiaexpress3dof6530dianaoros 1024x683

Speak și Ștefania participă împreună la Asia Express, sezonul 3. Cei doi au pornit pe Drumul Comorilor, alături de alte 8 cupluri, însă experiența de care au avut parte, le-a schimbat total viața și percepția față de show.

„În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak, potrivit Spynews.

„Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc.

Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”, au povestit cei doi.

„Eu vă zic sincer că de acasă mă gîndeam că mai sunt și lucruri aranjate, ba chiar m-am bazat pe asta când am decis să vin, dar ce să vezi?! Totul este enervant de adevărat, fugim toată ziua, stăm în locuri în care n-am fi stat niciodata, facem lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată.

Nu mi-am imaginat că este atât de real totul și cred că experința asta o să mă bântuie multă vreme de acum încolo”, a mărturisit Speak, potrivit sursei citate.

Foto 1/3
Foto 2/3