Astăzi, în familia Anghel, este motiv de dublă sărbătoare. Este ziua Andreei, dar şi a băiatului ei, Andrei. Bucuria nu este completă însă, pentru că din peisaj lipseşte Ionuţ.

De când copilul a fost ucis de nişte câini sălbăticiţi nici o sărbătoare nu mai e pentru familia Anghel aşa cum a fost odată.

Doar că de anul acesta, Andreea Anghel s-a hotărât să facă o schimbare. Şi-a dat seama că trebuie să vadă viaţa şi altfel. Cu bucurie. Ce a determinat-o să ia această decizie? Problemele grave de sănătate pe care le-a avut.

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Citeste si :  Dezvăluiri cutremurătoare! Tratamentul secret al lui Leo Iorga care i-a prelungit cu doi ani viața

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, a declarat Andreea.

Şi pentru că după moartea lui Ionuţ se cam izolase de cei din jur, acum a decis să ia parte la tot felul de activităţi. Recent a participat la un atelier de confecţionat îngeraşi. De ce îngeraşi? Pentru că, spune ea, îngeraşii seamănă cu Ionuţ. Colecţionează îngeraşi şi spune că unii au chipul asemănător cu al băieţelui ei şi părul cârlionţat, exact ca al lui Ionuţ.

Citeste si :  Dezvăluiri cutremurătoare! Tratamentul secret al lui Leo Iorga care i-a prelungit cu doi ani viața

La atelier a avut emoţii cand a realizat ea însăşi acel îngeraş din lut: ”Gândul meu a fost la îngeraşul Ionuţ, şi am încercat să fac un îngeraş băieţel, care să îl reprezinte pe Ionuţ”, spune Andreea. În interviul acordat stirilorkanald.ro, Andreea a povestit că zilnic se gândeşte la copilaşul ei, iar el îi trimite diferite semne: nu doar busuiocul care a răsărit chiar în ziua morţii lui, ci şi inimioarele care îi apar Andreei uneori în ceaşca de cafea.
Îl simt aproape şi pe îngeraşul Ionuţ, care îmi trimite semne. Am realizat că îmi este aproape, sub o altă formă. Sufletul este energie , este nemuritor, iar durerea s-a transformat în iubire şi aceasta iubire ne leagă, dincolo de corpul fizic. Nu întâmplător semnul nostru prin care comunicăm este inima. Ionuţ a fost şi este un înger, a răspândit doar iubire, bucurie, lumina în viaţa noastră. Sunt fericită că am avut această minune în viaţa mea”, spune Andreea.

Citeste si :  Dezvăluiri cutremurătoare! Tratamentul secret al lui Leo Iorga care i-a prelungit cu doi ani viața
Loading...