Ee0fa4b758

Pacienta a ramas cu gura cascata cand a aflat cauza incredibila a durerilor ei de stomac.

Michelle Barrow a mers la ginecolog pentru controlul anual, de rutina, si i-a povestit acestuia ca, de aproxiamtiv o luna, simte o durere constanta in zona abdomenului.

Doctorul a banuit ca femeia ar putea suferi de chisturi ovariene, asa ca a trecut la examinarea vaginului si, spre surprinderea lui, a descoperit fire ciudate de par in interiorul pacientei.

S-a gandit initial ca sunt fire dintr-un tampon agatat in dispozitivul contraceptiv intrauterin pe care il folosea insa, cand i-a aratat femeii ghemotocul de cativa centimetri in diametru, Michelle a avut o reactie isterica!

Femeia a recunoscut in ghemotocul respectiv culoarea blanii uneia dintre pisicile familiei, Donut.

Michelle si iubitul ei obisnuiau sa doarma in pat cu cele doua pisici si a tras concluzia ca o parte din parul care le cadea pisicilor au ajuns pe organul sexual al barbatului si, de acolo, in vaginul ei, unde s-au acumulat sub forma unui ghem blanos.

Barrow a scris pe Internet ca acum isi schimba mai des asternuturile, isi lasa pisicile sa doarma doar deasupra paturii si isi pune iubitul sa faca dus inainte de sex.

Loading...