Cum Sa Ti Spionezi Iubitul Sau Iubita Pe Facebook 43071300

I-a spus soției și celor trei copii ai lor că are cancer în fază terminală și că mai are doar câteva luni de trăit. După trei ani, femeia a făcut o descoperire șocantă, după ce a citit un mesaj pe Facebook.

Femeia a aflat după trei ani că bărbatul era viu și nevătămat. În plus, se căsătorise cu o altă femeie. De la cea din urmă era mesajul. Femeia îl trimisese încă de acum trei ani, dar prima lui soție l-a citit abia acum.

Michael Eels din Eastbourne a fost arestat pentru trei luni, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pentru bigamie. „Aveam lacrimi în ochi și ne spunea că mai are trei sau patru luni de trăit. Aveam cam zece ani și eram distrusă. Să spui o astfel de minciună copilului tău este dezgustător”, a povestit fiica bărbatului, Hannah, în vârstă de 19 ani.

În urmă cu trei ani, Sally Howard, cea de-a doua soție cu care s-a căsătorit în 2009 a descoperit o vedere de la prima soție a bărbatului, Andrea. I-a scris un mesaj pe Facebook, dar nu a primit niciun răspuns, până de curând. Cele două s-au întâlnit și au aflat cruntul adevăr.

Culmea, femeile chiar s-au plăcut, însă în același timp au decis să nu-l mai placă și pe soțul lor, scrie The Sun.

Loading...