Starea Libertatii Marti 8 Octombrie

Dragoș Pătraru vorbește, în această dimineață, despre apariția Elenei Udrea la termenul de ieri din dosarul șpăgii date pentru un contract din 2012 între SC Hidroelectrica SA şi o altă societate comercială.

Realizatorul rubricii „Starea Libertății” a văzut-o pe Udrea „cochetă și duhnind a opulență” și atrage atenția asupra faptului că, la acest termen al procesului, fostul ministru PDL a ajuns să fie de aceeași părere cu procurorii: s-a dat o șpagă, s-a luat o șpagă, doar că „la partid”.

„Udrea pare a fi la cataramă cu procurorii DNA, aproape că au stabilit că șpaga a mers la partid. Și, atenție, au mers de la șpăgari la partid ocolind-o pe Udrea. Ea când a văzut că banii vin spre partid, pac, s-a tras într-o parte”, spune Dragoș Pătraru.

Realizatorul TV a remarcat și niște schimbări în înfățișarea Elenei Udrea, mai exact în pomeții ei tot mai proeminenți.

„Vă jur, nu am nimic cu cine-și bagă unde își bagă, dar văzând-o azi pe Udrea cu pomeții obrajilor tumefiați, mi-am amintit de Gala Bute. Zic, băi, poate a fost chemată în dosarul Gala Bute totuși, iar azi a fost reconstituirea”, a glumit Pătraru.

Citeste si :  Un român a câștigat 3,7 milioane de euro la loto, dar n-a știut! A aflat întâmplător, după trei săptămâni! Povestea lui
Loading...