Ștefan Stan a fost abordat direct de medicul stomatolog pentru a-și repara dantura. „A venit și mi-a zis că am nevoie de o albire dentară”

0
723
Img7700

În timp ce mulți pacienți se roagă de medicii stomatologi pentru a le salva dantura, Ștefan Stan a fost abordat direct de medicul stomatolog care i-a sugerat fără niciun fel de ocoliș că are nevoie de o albire dentară.

Ștefan Stan a pus mereu accentul pe imaginea lui, însă nu și-a imaginat niciodată că dantura este o problemă pentru el. Totul până l-a întâlnit pe doctorul Yazan care i-a spus „verde în față’ că este mai mult decât necesar să vină la el la cabinet să-i facă o albire de dinți.

De la o simplă albire, așa cum îi preconizase, cântărețul a ajuns la fațete de mii de euro. „M-a convins. Nu mi-am dorit neapărat să fac lucrul ăsta. Nu era o necesitate. M-am întâlnit cu el la un eveniment și a venit așa în fața mea și mi-a zis: „auzi, ai nevoie să-ți fac o alibire de dinți”. I-am zis că bine, o să vin să-mi facă o albire dentară. Nu mai făcusem niciodată și de la albire am ajuns să-mi pun fațetele”, a povestit Ștefan zâmbind larg.

Au rămas în relații foarte bune

Chiar dacă multă lume poate nu digeră adevărul spus fără ocolite, Ștefan Stan a apreciat sinceritatea medicului, dovadă că cei doi au trecut de mult de la relația doctor-pacient la una de prieteni foarte buni și confidenți. „Nu este doar un simplu doctor, ci pur și simplu oferă prietenie. Așa ajungi să povestești cu el despre casă, despre masă, despre una, despre alta. De multe ori este sfătuitorul meu. Îl sun și-l întreb ce să fac în anumite situații, iar el pentru că nu este român, are un accent foarte ciudat iar pe mine mă amuză teribil și-mi dă o stare bună. Este un mod de a mă binedispune”, a mai povestit artistul.

FOTO: Dumitru Angelescu