Doi tineri din Marea Britanie au fost in culmea fericirii in momentul in care au aflat ca vor deveni parinti de gemeni.

Sarcina a decurs fara probleme, insa momentul nasterii a fost plin de surprize, atat pentru ei, cat si pentru medicii care au asistat la intreaga procedura.

In secunda in care au scos micutii din pantecele mamei, doctorii au amutit! Desi, in mod normal, ar fi trebuit sa fie identici, bebelusii aratau total diferit unul fata de celalalt.

Una dintre fetite avea pielea inchisa la culoare si ochii caprui, in timp ce cealalta avea pielea deschisa si ochii albastri. Specialistii spun ca astfel de cazuri sunt extrem de rare, iar o astfel de pereche poarta numele de gemeni birasiali.

„La inceput am fost speriata si nu mi-a venit sa cred ceea ce vad! Dar ulterior medicii mi-au spus ca este posibil asa ceva. Mai rar, dar este posibil. Ii iubesc enorm, si ma simt extrem de norocoasa pentru ceea ce mi s-a intamplat”, spune mamica.

Citeste si  "Ori mor, ori o sa am cel mai mare fund din lume!" Femeia cu soldurile de 2,4 metri e nemultumita de cum arata si face orice sa aiba posteriorul si mai mare, desi nu ii mai incape pe usa! Doamne, cum arata