Adriana Trandafir
Adriana Trandafir

Adriana Trandafir este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Mereu cu zâmbetul pe buze și foarte activă, vedeta a trecut prin clipe dureroase în urmă cu ceva timp, despre care puțini știu. Aceasta și-a deschis sufletul, într-un interviu.

La divorțul de soțul ei, judecătorul a decis să îl încredințeze pe fiul Adrianei Trandafir tatălui său, pe motiv că aceasta este actriță.

„Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare.

Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie.

Adriana Trandafir

Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, mai ales de cele de nesomn.

A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele. Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat”, a povestit Adriana Trandafir.

Actrița a dezvăluit, cum a reușit să treacă peste perioada grea din viața ei.  „Nu aș fi depășit-o dacă nu m-ar fi ajutat cei mai puternici decât mine, de deasupra mea.

Pentru că tatăl meu a fost martor împotriva mea la divorț, rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis:

„Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat! M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni”, a mai adăugat ea.

Adriana Trandafir
Adriana Trandafir
Adriana Trandafir