Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua

Spiritul Crăciunului nu ar fi acelaşi dacă din ecou nu ar răsuna colinde şi cântări sfinte. Carmen de la Salciua a intrat deja in atmosfera Sarbatorilor de Iarna.

Asa cum ne-a obisnuit de Sarbatori, Carmen de la Salciua ne colinda si anul acesta. Cu doar cateva saptamani inaintea Craciunului, artista ne (in)canta cu un colaj de colinde, special pentru perioada magica a Sarbatorilor. Colajul este un cadou pe care interpreta il face acum in prag de sarbatori tuturor romanilor.

Cea mai iubita artista din muzica populara si de petrecere isi incanta admiratorii cu cele mai frumoase si cunoscute colinde. Colajul de aproape 43 de minute contine 11 dintre cele mai indragite colinde traditionale romanesti, printre care amintim „Sculati, sculati boieri mari”, „Deschide usa crestine”, „O ce veste minunata”, „Sus la poarta raiului”, „Florile dalbe”, „Intr-un sat din Galilea”, „Raurel de ploaie”, „La toata casa-i lumina”, „Marut margaritar”, dar si doua colinde noi scrise de Carmen de la Salciua: „Bucurie in toata casa” si „Pe strada din Viflaim”.

Citeste si  Cum s-a imbracat Carmen de la Salciua de Paste? Imaginea care i-a lasat pe fani fara cuvinte

”Dragii mei, a inceput Postul Craciunului iar eu am pregatit un colaj frumos de colinzi pentru voi! Mereu mi-am dorit sa fiu alaturi de fanii mei, intr-un moment magic, intr-un timp al copilariei si al povestilor. Am adunat pe acest colaj colindele copilariei mele, colinde pline de unele dintre cele mai frumoase amintiri din acea perioada. Multumesc pentru orchestratii Horica Boncut si Florin Nek! Va doresc auditie placuta! Si un post luminat tururor!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Loading...