Rugi

Mașina în care se aflau tânăr și iubita lui, ambii din Ruginoasa, a fost implicată într-un accident. El a murit pe loc, iar adolescenta e în stare gravă la spital.

Un accident rutier îngrozitor s-a produs în comuna Ruginoasa din județul Iași. Mădălin Chiriac, în vârstă de 21 de ani, se afla la volanul mașinii și gonea cu viteză amețitoare. Avea 150 de kilometri la oră atunci când a intrat în curbă, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat de mai multe ori în câmp, relatează Cancan.

Mădălin Chiriac nu purta centura de siguranță și a murit pe loc, strivit de fiarele mașinii. Iubita lui, în vârstă de doar 15 ani, se fla pe scaunul pentru pasageri și a fost grav rănită. Acum, adolescenta se zbate între viață și moarte. Cei doi îndrăgostiți locuiau împreună la familia lui, iar părinții minorei erau despărțiți.

Ce au găsit anchetatorii în mașină 

Polițiștii ajunși la fața locului au observat că în mașină se aflau mai multe sticle de bere. Ei au deschis un dosar penal în acest caz. 

Citeste si :  Tragedie în Rădăuţi! A murit pe loc, după ce a condus cu 240 km/h

„La ora 24.45, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apropiere de localitatea Ruginoasa a avut loc un accident rutier grav soldat cu două victime. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei de mers şi apoi s-a răsturnat pe marginea carosabilului. În urma accidentului, tânărul de la volan a decedat, iar pasagerul din stânga şoferului a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

sursa foto: Info Trafic 24

Loading...