„Ralu.. am sperat până în ultima clipă că acest coşmar se va termina şi că tu te trezeşti, dar din păcate nu ai mai rezistat… Ştiu, erai un om puternic, însă în lupta cu viaţa nu se mai ţine cont de nimic…

De ce Doamne iei doar oamenii buni? De ce? Ştiu că alegi cele mai frumoase flori, dar nouă tuturor ne va lipsi întotdeauna… Mai avea atât de multe de făcut aici… Nu pot să cred că e adevărat, refuz să cred! Nu o să te uit niciodată, om bun şi plin de viaţă!

Drum lin spre îngeri, suflet bun şi frumos! Dumnezeu să te odihnească în pace, Ralu!’ – a scris Diana Mihaela, o prietenă a tinerei decedate, pe contul de socializare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.45, sâmbătă, pe strada Principală din Bradu. Nicolae I., de 39 de ani, din localitate, circula cu un BMW pe DJ 659 către Suseni. Din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a derapat, a părăsit carosabilul, a lovit gardul unei locuinţe pe care l-a rupt şi s-a oprit în curtea casei răsturnat cu roţile în sus pe pavilion, potrivit Observator.tv.

Citeste si :  Tanara de 19 ani violata si ucisa de un cioban din Prahova. Cum a fost gasit cadavrul
Loading...