O tanada de 19 ani din Parhova a fost ucisa de un cioban cu care ar fi avut o relatie.

Se iubiseră cu foc și intens, dar cum fata era mult prea tânără și nepricepută la treburile casnice, ciobanul prahovean a decis să o trimită acasă la ai ei.Într-o zi, însă, cei doi s-au reîntâlnit și fata l-a rugat să o ia din nou la stână. Cum el refuza, femeia s-a urcat cu forța în căruța bărbatului.

În scurt timp, vechea pasiune s-a reaprins, iar ciobanul s-a trezit cu o poftă de amor nebună. Așa că i-a cerut fetei să facă dragoste cu el. Cum fata s-a opus, ciobanul a bătut-o, a violat-o pentru ca în cele din urmă, pentru că aceasta se zbătea, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un briceag.

Surse apropiate de anchetă au precizat că victima avea răni de cuţit în zona gâtului şi în zona pubiană. Cadavrul fetei a fost descoperit duminică, 19 mai, de către un localnic, abandonat într-o pădure de lângă comuna Râfov. Fata era pe jumătate dezbrăcată.

Citeste si :  Un tată și-a abuzat se*ual fiica atât de agresiv, încât ea a dezvoltat 2.500 de personalități diferite

Bărbatul a fost prins și condus la audieri. Are 23 de ani si abia iesise din inchisoare, unde executase o pedeapsa pentru talharie si amenintare.

Loading...