Tânără de 29 de ani găsită moartă într-o pădure din Caraș. Anamaria venise de câteva zile în țară pentru a petrece Paștele

0
1659
T N R De 29 De Ani G Sit Moart Ntr O P Dure Din Cara Anamaria Venise De C Teva Zile N Ar Pentru A Petrece Pa Tele
Tânără de 29 de ani găsită moartă într-o pădure din Caraș. Anamaria venise de câteva zile în țară pentru a petrece Paștele

Anamaria Suru a fost găsită moartă într-o pădure de la marginea localității Secu din județul Caraș-Severin. Tânăra de 29 de ani locuia în Italia și venise în țară de câteva zile pentru a petrece sărbătorile de Paște.

Anamaria a plecat cu mașina de acasă, joi seara, iar de atunci rudele ei nu au mai reușit să o contacteze.

Tânăra a fost găsită moartă, luni, pe un drum forestier din pădurea de la marginea localității Secu. Pe trupul acesteia, anchetatorii au descoperit o lovitură în zona capului, precum și tăieturi la mâini, conform observator.tv.

Polițiștii și procurorii iau în calcul și ipoteza unei sinucideri, în condițiile în care fratele tinerei ar fi spus că Anamaria ar fi plecat de acasă, cu intenția de a-și curma viața.

Medicii legiști urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza morții tinerei.

Potrivit sursei citate, Anamaria locuia în Italia, unde lucra ca hairstylist în oraşul Udine.

Numeroşi prieteni şi membri ai familiei au postat mesaje de adio pe pagina de Facebook a tinerei.

„Te iubim și dincolo de moarte ptr că ești și vei rămîne acea fata specială care ne-ai încălzit sufletele mereu cu prezența ta….iar inima mea e pustie de dor….o să mi lipsești”, a scris Alin, verişorul fetei.

„Prea tânără, prea bună, prea sinceră, prea veselă ca să sfârșești totul atât de devreme…..Cuvintele nu te pot înlocui, dar tu vei rămâne în gândurile și în inimile noastre, ale celor ce te-au întâlnit măcar o dată, suflet frumos…. Sincere condoleanțe familiei”, a fost şi mesajul trimis de Ingrid.

Anchetatorii fac în continuare cercetări pentru a elucida misterul morții tinerei de 29 de ani.