T N Ra Din T Rgovi Te A Cunoscut Un B Rbat Din Egipt Pe Internet I A Crezut C I A Pus Dumnezeu M Na N Cap N Scurt Timp Avea S Tr Iasc Un Co Mar

Tânăra din Târgoviște a cunoscut un bărbat din Egipt pe internet și a crezut că a dat norocul peste ea.

Doar că în scurt timp, avea să trăiască cel mai urât coșmar din care nu credea că avea să se mai trezească. 

După ce s-au cunoscut mai bine, românca a început să-i trimită fotografii incendiare cu ea. Acela a fost momentul în care a devenit vulnerabilă.

În scurt timp, bărbatul de 32 de ani a început să o șantajeze și i-a cerut 3.000 de euro.
În curând anchetatorii aveau să afle că nu este singura victimă.

„La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, de cetățenie egipteană, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii dambovițeni au identificat principatul bănuit de comiterea infracțiunii, stabilind că, în perioada mai 2016-iulie 2017, acesta ar fi amenințat o persoană, din orașul Băicoi, cu privire la faptul că va publica mai multe imagini indecente pe rețelele de socializare, dacă nu îi va plăti suma de 6.000 de dolari.

Totodată, în cursul lunii martie 2019, bănuitul ar fi amenințat o altă persoana, din municipiul Târgoviște, cu publicarea unor imagini indecente pe rețelele de socializare, dacă nu va primi suma de 3.000 de euro. În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște”, scrie targovistenews.ro.