O tânără în vârstă de 20 de ani, fostă miss, a murit la vârsta de 20 de ani. Lotte, din Olanda, a suferit un atac de cord, înainte cu o zi de ziua sa de naștere.

Tânăra se afla în vacanță cu familia, pentru a-și sărbători ziua de naștere, într-o stațiune de schi din Austria.

Cu o zi înainte de a împlini 20 de ani, tânăra s-a simțit rău și nu a mers la micul dejun. Părinții ei au găsit-o în pat, în cameră. Peste doar câteva ore a făcut atac de cord.

Fata a fost transportată de urgență la un spital din Germania și a stat în comă vreme de două săptămâni. Din păcate, trupul tinerei a cedat.

„Perla noastră, care însemna totul pentru noi, a murit miercuri seară, pe 6 martie, la 22:47. E incredibil de ireal că draga noastră Lotte nu mai este lângă noi. Inimile noastre sunt frânte”, au scris părinții fetei, într-un mesaj.

Părinții susțin că, în noaptea dinainte de a suferi atacul de cord, fata a fost într-un club cu prietenii și că s-ar fi întors foarte zâmbitoare de acolo. Lotte a ieșit, în 2017, Miss Teen Universe.

Citeste si  Fostul ministru Doina Pană susține că a fost otrăvită cu mercur: „N-am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României”
Loading...