Tânăra în vârstă de 20 de ani care a murit pe un yacht al unui miliardar mexican s-a sinucis cu niște funii în timp ce se afla pe la bord, în apropierea unei insuli grecești Kefalonia, potrivit unor noi informații despre cazul care a șocat o lume întreagă.

Trupul tinerei Sinead McNamara va fi adus cu avionul înapoi în Australia, la cinci zile după ce a fost văzută de căpitanul unui alt yacht atârnând pe puntea navei de 190 de milioane de dolari, pe care ea lucra ca echipaj de bord. Proprietarul yachtului este miliardarul mexican Alberto Bailleres.

Doctorul care a efectuat autopsia fetei a transmis le-a spus rudelor ei să nu vină la morgă, pentru trupul fetei ‘arată groaznic’.

Sinead McNamara era cunoscută drept influencer pe Instagram. Ea avea aproximativ 20.000 de fani pe Instagram, contul ei pe această rețea de socializare fiind inundat cu mesaje de condoleanțe. Tânăra se afla în Grecia de la jumătatea lunii iunie. Anterior, ea a călătorit în Bali, Alaska și Arhipelagul Whitsunday.

Citeste si  Bianca, schimbare RADICALA de look. Uite ce si-a facut la nas!

Se pare că aceasta lucra de 4 luni la bordul iahtului, iar în momentul decesului ambarcațiunea se afla în largul insulei Kefalonia. Miliardarul mexican Bailleres ar fi părăsit iahtul cu două zile înainte ca modelul să-și piardă viața.

Loading...