Tânărul care l-a pozat în momente intime pe Răzvan Ciobanu rupe tăcerea. „Urma să terminăm expoziţia foto”

0
2300
Ciobanu3 2

Alexandru Zainea și Răzvan Ciobanu se cunoșteau de șase ani. Tânărul fotograf a explicat la Antena Stars, că au realizat acele imagini pentru că au vrut să fie ceva spectaculos. Cei doi pregăteau o expoziție.

„Ne ştim de şase ani, când eu mi-am făcut un studio. El a venit într-o noapte să ia de la mine nişte stendere şi de acolo am început să lucrăm. El m-a şi descoperit ca şi talent. Răzvan m-a ajutat foarte mult cu tot ce înseamnă industria modei. O să-i mulţumec în fiecare moment.

Din punct de vedere al creaţiei sunt lucruri foarte normale în domeniul artistic. Dacă lucrurile nu sunt exagerate nu sunt luate în calcul. Urma să terminăm expoziţia foto, filmase în urmă cu o lună de zile interviul frumos cu Lorena Buhnici pentru că voiam să-i fac o surpriză”, a spsu Alexandru Zainea la Antena Stars.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în cursul nopții de 29 aprilie. Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari. Răzvan Ciobanu a avut parte de clipe groaznice în timpul accidentului în care și-a pierdut viața. Dinamica accidentului, după urmele lăsate la fața locului de mașina de teren, arată că designerul rula cu o viteză foarte mare. Mașina a parcurs în afara părții carosabile aproape 1 kilometru, după care a reintrat pe drum și s-a oprit într-un pâlc de copaci. Imaginile cu urmările impactului sunt de-a dreptul înfiorătoare.