Operat de 3 ori de cataracta, fara vreun rezultat insa, Ion Luciu si-a pierdut vederea la un ochi. Riscul de a se intampla acelasi lucru si cu cel de-al doilea este iminent, motiv pentru care tatal Nicoletei Luciu se teme ca nu va mai apuca sa isi vada nepotii

Perioada dramatica in familia surorilor Luciu. Tatal Nicoletei Luciu se teme ca nu va mai apuca sa isi vada nepotii, dupa ce a fost operat la ochi.

Din pacate, in ciuda celor 3 interventii, toate suportate financiar de Nicoleta Luciu, Ion Luciu si-a pierdut definitiv capacitatea de a vedea la un ochi, iar acum risca sa ramana complet orb.

Batran si neputincios, sexagenarul nu a primit vesti prea bune de la medici, acestia informandu-l ca ar putea sa piarda functia vederii si la cel de-al doilea ochi in cateva luni.

Tatal Nicoletei Luciu, declaratii emotionante despre ce simte de cand a aflat ca risca sa ajunga orb

“Cand esti tanar nu pui pret pe vedere si zici ca o sa vezi toata viata. Ma stiam sanatos, cum ma stiu si acum, numai ca m-am trezit acum 6 luni cu problemele astea cu vederea. Mi-a fost atacat nervul ochiului, in 3 – 4 – 5 luni orbesc, asta mi s-a spus. Acum, ma tem ca nu o sa-mi mai vad nepotii”, ne-a spus tatal Nicoletei Luciu.

Citeste si  FELICITARI! Vestea incredibila primita de Andreea Mantea! Prezentatoarea TV este in culmea fericirii

De la fiica sa cea mare, Nicoleta, Ion Luciu are 4 nepoti, 3 baieti si o fetita. De la fiul cel mic, Dan, tata surorilor Luciu mai are inca doi nepotei. In total, sunt 6 nepoti si nepoate pe care bunicul spera sa ii mai vada pana isi va pierde definitiv vederea si va ajunge sa orbeasca complet.

Loading...
loading...