Thalida de la Puterea dragostei a recunsocut! Nu mai e un secret! Cu Smiley am...

I se spune “Madonna de România”, este tânără, frumoasă, talentată și cel mai maire vis al său este o colaborare muzicală cu Smiley.

Thalida Trofin a intrat de curând în casa “Puterea dragostei” pentru a-și găsi marea iubire. Ea cochetează cu muzica de mică, este ambițioasă și are planuri mărețe în acest sens, dorindu-și să ajungă cunoscută și pe plan internațional și să aibă cât mai multe proiecte musicale de succes.

Întrebată în cadrul unui interviu, de redactorii publcației perfecte.ro, cu ce artist și-ar dori să facă o colaborare muzicală, Thalida a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri, că și-ar dori, în viitorul apropiat, să facă împreună cu Smiley un hit. Thalida a recunoscut că are o pasiune pentru Smiley de mai mult timp, stimându-l din punct de vedere profesional și admirându-l și ca om, pentru felul să de a fi.

“Dacă ar fi vorba de o colaborare pe plan intern, este binecunoscută pasiunea a mea, care deja nu mai este un secret, pentru Smiley, atât ca artist, cât și ca om.

P.S.: Mama și-l dorește de ginere dintotdeauna”, a spus tânăra.

Cât despre posibilele colaborări cu artiștii internaționali, Thalida are un vis măreț – își dorește sun featuring cu Madonna.

Dacă ne referim la colaborări cu artiști internaționali, cred că ar fi interesant un featuring între Madonna și Madonna de România, nu credeți?”, a continuat Thalida.

Loading...