Thalida, Mary si Deea, noapte nebuna in club! Iata cum s-au distrat cele trei foste concurente de la „Puterea dragostei” si prin ce peripetii au trecut!

0
895
Reuninee Crop 1560088854

Thalida, Mary si Deea au legat o frumoasa prietenie in timpul sederii in casa „Puterea dragostei.

Thalida a fost eliminata dupa ce a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai. Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat ca „Favoritul Saptamanii” este din nou Jador, care l-a protejat astfel pe Iancu de la eliminare, iar cea care a parasit casa „Puterea dragostei” a fost Thalida.

In vreme ce in grupul baietilor a fost mare bucurie ca Iancu nu a parasit competitia, in tabara fetelor s-a asternut tristetea, deoarece Thalida se imprietenise cu majoritatea colegelor sale.

Tanara a primit cu ochii in lacrimi vestea eliminarii din casa „Puterea dragostei”, unde venise cu mare entuziasm si incredere ca isi va putea intalni jumatatea mult dorita.
Inainte de a pleca din casa, Thalida a marturisit ca isi doreste sa fie in continuare votata deoarece i-ar placea sa revina in casa iubirii la un moment dat si le-a multumim colegelor sale, in ciuda faptului ca multe dintre ele au votat-o sa plece.

„Da, m-as mai intoarce, cred ca as reveni cu forte proaspete! Plec acasa cu un bagaj marede aici! Am invatat sa nu am incredere la prima vedere in persoanele din jurul meu! Le multumesc si fetelor, ele stiu ca nu le-am gresit cu nimic niciodata si ca nu am lovit in cineva intentionat, ci doar pentru ca am auzit ca se va lovi in mine!”, a spus Thalida.
Mary, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” este renumită pentru sinceritatea de care a dat dovadă mereu și pentru curajul de a spune mereu lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe.

A încercat să facă un cuplu cu mai mulți băieți din casa „Puterea dragostei”, succes. Nici Bogdan Iordache, nici Bogdan Mocani și nici Raffa nu s-au dovedit a fi partenerii potriviți pentru ea.

Mary a avut mereu o personalitate puternică și increderea pe care o are în sine o face o femeie extrem de atrăgătoare.

Acum că nu se mai află la „Puterea dragostei”, Mary nu a renunțat la interacțiunea cu fanii săi din mediul online și încă îi mai ține la curent cu ceea ce face în prezent. Insa a incercat pe cat posibil sa tina legatura si alte foste concurente de la „Puterea dragostei”, cu care a reusit sa lege prietenii sincere.

Deea a fost una dintre cele mai echilibrate si indragite concurente de la „Puterea dragostei”. Cand a intrat in casa aceasta a starnit un val de controverse din cauza varstei mai inaintate in comparatie cu restul concurentelor.

Diverse discutii s-au iscat si din cauza modului in care s-a prezentat, inainte de a intra in competitie si felul in care arata in realitate. Baietii au acuzat-o la acea vreme ca ar fi trimis pentru inscrierea in emisiune fotografii in care este mult mai slaba si s-au declarat dezamagiti de felul in care arata cand a intrat in casa „Puterea dragostei”.

Treptat, atat fetele cat si baietii au inceput s-o cunoasca indeaproape convingandu-se de calitatile acesteia si au inceput s-o aprecieze foarte mult. Insa cu toate acestea, Deea nu a reusit sa ajunga la inima niciunui baiat pe durata sederii sale in „casa iubirii”. Desi a incercat sa il cucereasca pe Bogdan Mocanu, apeland la farmcul ei feminin de exceptie, Deea nu a reusit sa isi intalneasca marea iubire.

Dupa iesirea din emisiune, Deea s-a ambitionat teribil, a tinut o dieta si a facut sport, reusind in scurt timp sa ajunga la silueta mult dorita.

Aceasta are in continuare o relatie speciala cu fanii sai, dar si cu alte foste concurente de la „Puterea dragostei”, cu care s-a imprietenit in perioada in care au fost in emisiune.

De curnd, Deea a organizat o intalnire alaturi de Thalida si Mary, pe care le-a invitat in orasul ei natal, Baicoi, pentru a se regasi dar si pentru o distractie pe cinste, intr-un club de fite.