Ți-e dor de Christopher Reeve? Uită-te la băiatul lui, îi seamănă leit! Galerie foto

0
1143
Superman

Au trecut deja 13 ani de când actorul Christopher Reeve, cel care l-a întruchipat pe Superman, a murit. Dacă te numeri printre fanii săi și încă ești de neconsolat, e de ajuns să-i privești fiul cel mic și vei simți că actorul nu ne-a părăsit niciodată.

În urmă cu aproape 40 de ani, Christopher Reeve îi dădea viață lui Superman și, în mod neașteptat, publicul feminin era la fel de mare la film precum cel masculin. Deloc întâmplător, dacă ne amintim cum arăta Christopher Reeve atunci.

Anii au trecut, iar un accident, in 1995, a făcut ca actorul să paralizeze de la gât în jos. Christopher Reeve a continuat însă să lucreze, scriind, fiind implicat în acte de filantropie, jucând în filme în ciuda faptului că nu se putea mișca sau merge.

A avut și o viață personală plină. A fost tată pentru trei copii: Matthew și Alexandra, născuți dintr-o relație cu Gae Exton, și Will, din căsătoria cu Dana Reeve (decedată și ea între timp, în 2006).

Cristopher Reeeve fiu mic
Cristopher Reeeve fiu mic

Dintre cei trei, cel mai mult îi seamănă mezinul Will. În vârstă de 25 de ani, acesta, ca și tatăl său, este implicat în acte filantropice în beneficiul celor care trăiesc cu paralizie.

Will Reeve fiu Christopher Reeve
Will Reeve fiu Christopher Reeve

Când tatăl său a rămas paralizat, Will era foarte mic. Avea doar 11 ani când Christopher Reeve i-a părăsit pentru totdeauna. La mai puțin de doi ani distanță, Will a rămas și fără mamă, aceasta pierind din cauza cancerului pulmonar.

Will Reeve poze
Will Reeve poze

În prezent, Will lucrează pentru un post de radio, unde se ocupă de emisiuni pe teme de sport. Are în sânge însă, ca și părinții săi, dorința de a-i ajuta pe alții. În 2016 a alergat la un maraton pentru a strânge bani ce urmau să fie donați.

Will Reeve
Will Reeve