O mamă a fost condamnată la 28 de ani de închisoare, după ce și-a înfometat copilul! Băiatul ajunsese să cântărească 13 kilograme.

O mamă în vârstă de 37 de ani a fost condamnată la 28 de ani de închisoare, după ce a comis o faptă deosebit de gravă. Mai exact, și-a înfometat fiul vitreg de cinci ani, acesta ajungând să cântărească doar 13 kilograme.

Tammy, în vârstă de 37 de ani, și-a înfometat fiul vitreg în condiții de neimaginat. În vârstă de cinci ani, acesta era înfometat zilnic și dormea într-o cușcă ce fusese construită ub scările casei și era denumită ”camera lui Harry Potter”.

Băiatul care ajunsese să cântărească doar 13 kilograme când a fost preluat de autorități nu avea voie să se așeze la masă, alături de familie și primea doar o felie de pâine pe zi, pe care trebuia să o mănânce repede, ca să nu rămână fără ea.

Nici după ce a fost condamnată, femeia nu şi-a recunoscut vinovăţia. Ba mai mult, ea a declarat în instanţă ca nu înţelege de ce i se face această nedreptate. Autoritățile spun că daă copilul n-ar fi fost găsit la timp, în câteva zile ar fi murit.

Citeste si :  Ce credeau copiii Shakirei că este mama lor. Dezvăluirea a fost făcută de artistă
Loading...