Toni, o tânără superbă, a murit pentru a obţine fotografia perfectă

0
2598
Selfie Toni 3

Frumoasa Toni Kelly, din Noua Zeelandă, s-a mutat în Londra în luna august şi era pregătită să înceapă o nouă viaţă în metropola britanică. Însă destinul i-a rezervat o surpriză tragică.

„Era o fată fericită şi frumoasă”, au scris prietenii după ce au aflat că frumoasa Toni a murit după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri. Ea a fost ţinută în viaţă de aparate timp de o săptămână, dar după ce a intrat în moarte cerebrală, familia şi prietenii au decis să o deconecteze.

Cum s-a produs tragedia

Toni a murit în timp ce îşi făcea o fotografie pe geamul apartamentului unde stătea în chirie. S-a dezechilibrat şi a căzut pe spate lovindu-se puternic la cap. Deşi a fost stabilizată de ambulanţa sosită la faţa locului, a fost operată pe creier de o echipă de specialişti, însă şansele ei de a-şi reveni vreodată au fost minime. Toni avea un cont pe reţeaua de socializare Instagram şi publica pe contul ei „tonzkelly” fotografii sexy cu ea. Avea admiratori din întreaga lume şi toţi o asaltau cu aprecieri şi o întrebau dacă nu este fotomodel profesionist.

Familia ei a decis ca organele ei să fie donate. Paige Hourigan, o colegă de liceu de-ale lui Toni, a declarat că „fotografia fatală a fost cerută de prietenii din din Noua Zeelandă, care erau curioşi să vadă unde locuieşte în Londra”. Toni a încercat să surprindă în fotografia realizată de pe geam împrejurimile apartamentului unde locuia.