Un accident tragic a avut loc în urmă cu o noapte, în localitatea Dorohoi.

Un accident tragic a avut loc noaptea trecută, pe drumul naţional Botoşani-Dorohoi, în localitatea Dorohoi. Un tânăr de 27 de ani a murit în urma impactului dintre maşina sa şi o platformă auto care ieşea dintre curte, cu spatele. Apoi, a ricoşat înr-un parapet pe partea stângă, ulterior autoturismul lovind cel de-al doilea parapet.

Şoferul a fost rănit uşor, dar tânărul de 27 de ani, aflat pe scaunul din stânga, a rămas încarcerat. El a fost prins sub bord, fiind extras de echipele de descercerare ale Detaşamentului de Pompieri Dorohoi.

Acesta a fost preluat în stare critică de cadrele medicale de la ambulanţa SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, dar, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!, mai scrie sursa citată.

„Din primele cercetări rezultă că un autoturism marca X, cu volan pe dreapta, care circula din direcţia Botoşani către Dorohoi, a lovit o maşină cu platformă, care ieşea dintr-o curte. În urma impactului, autoturismul a lovit un parapet ricoşând în altul, de pe partea dreaptă a drumului”, informează şi poliţiştii.

Citeste si :  Trupul unei femei dispărute de 6 ani a fost găsit într-un congelator aruncat la fier vechi! Cum a fost descoperit cadavrul tinerei

”Intervenţii la foc continuu, la – 13 grade!
În această seară, pompierii dorohoieni au intrevenit, în mai puţin de o ora, pentru descarcerarea unui tânăr dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier la intrarea in municipiul Dorohoi si pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o ghena de gunoi de pe strada Visinului din aceeaşi localitate.
#salvatoridemeserie”
, este mesajul transmis de ISU Botoşani.

Loading...