Tragedie într-un parc de distracţii! I-a mâncat creierul

0
1127
Parc

O tragedie a avut loc într-un parc de distracții.

Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis s-a transformat într-un coșmar pentru o familie. Un bărbat din California de Nord, Statele Unite ale Americii, a decedat după ce a fost să se relaxeze la un parc acvatic. Ce a păţit acolo i-a adus moartea.

La două săptămâni după ce a fost la un parc de distracții, Eddie Gray și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant. La autopsie, chiar și medicii legiști au avut un șoc să descopere ce i-a adus, de fapt, moartea lui Eddie. Potrivit anchetatorilor, bărbatului i-a fost mâncat creierul. Se pare că a contractat o infecție, iar din cauza unei amibe, Eddie a murit.

Specialiștii în sănătate din California de Nord au confirmat că Eddie Gray a murit din cauza amibei care i-a pătruns în corp, în timp ce înota, informează Metro.co.uk.

Amiba este un tip de celulă sau organism unicelular care se găsește frecvent în apele dulci și care este inofensivă atunci când este înghițită. Când intră în nas, aceasta poate deveni mortală, căci migrează spre creier.

Care sunt simptomele unei infecții

Oamenii sunt sfătuiți să poarte clipsuri speciale pentru nas atunci când înoată, pentru a evita astfel de accidente.

Simptomele sunt asemănătoare cu meningoencefalita. Infecția începe, de regulă, cu dureri severe de cap, greață, febră, vărsături, înainte de a se transforma în crize convulsive sau comă, potrivit metro.co.uk.