Cei doi au fost căsătoriţi timp de 31 de ani şi au avut împreună un fiu, Lucian, născut în 1990.

Jo Andres, artistă şi producătoare a filmului Black And White (1996), s-a stins din viaţă la vârsta de 65 din ani, dar nu se știe cauza decesului. Andres a fost soţia celebrului actorul Steve Buscemi, care a jucat, printre altele, în Bordwalk Empire.

Andres şi Buscemi s-au căsătorit în 1987, iar fiul lor, Lucian, s-a născut în 1990. Presa din SUA anunţă că Jo Andres a fost înmormântată în oraşul New York.

În anul 2009, actorul Steve Buscemi a fost întrebat care este pentru el cea mai frumoasă operă de artă, iar acesta a oferit un răspuns emoţionant: „Probabil ceva făcut de soţia mea, Jo Andre. Pictează, produce filme, a avut multe realizări”, a replicat Buscemi.

Jo Andres a devenit cunoscută în New York în anii ’80, atunci când a folosit o serie de proiecţii video ca fundal pentru piese de dans. A scris şi a regizat filmul Black and White, în care a jucat fiul ei. Filmul a fost difuzat de PBS şi a apărut în cadrul mai multor festivaluri, inclusiv la Toronto International Film Festival, Berlin International Film Festival şi Sundance Film Festival.

Loading...