Mioara Roman Si Oana Roman

Chiar dacă trăiesc în aceeași casă, Mioara Roman spune că nu a știut nimic despre problemele din mariajul fiicei sale. Iată primele ei declarații referitoare la acest subiect.

Despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei a fost știrea care a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi tocmai se mutaseră în casă nouă și aveau numai motive de bucurie. În realitate, se pare că în relația celor doi existau probleme de ceva timp, iar acum, singura soluție a fost separarea, după cum a menționat Oana Roman într-o postare pe contul de facebook.

Trăiesc în aceeași casă, dar ea nu a știut nimic. Mioara Roman, primele declarații despre despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei

În postarea în care anunța public despărțirea de tatăl fetiței ei, Oana Roman nu a menționat nimic despre un eventual divorț și nici nu a exclus o posibilă împăcare, ceea ce înseamnă că cei doi sunt momentan doar într-o perioadă de pauză, urmând să decidă ulterior ce urmează să facă.

Citeste si :  Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei. Prima declaratie a vedetei dupa ce s-a sarutat cu sotul ei la TV

Deși este una dintre cele mai importante persoane din viața ei, Mioara Roman, mama Oanei Roman, a mărturisit că nu a știut că cei doi se confruntă cu probleme serioase în căsnicie, iar acum că a aflat, aceasta a mărturisit că preferă să nu se implice în relația lor, în special din cauza problemelor de sănătate.

“Nu știu nimic, pe cuvântul meu de onoare! Habar nu am. Locuim împreună, dar sunt destul de separată, am dormitorul meu la parter. Oana mă mai roagă să mai stau cu fetița. Nu mă bag, sunt prea bolnavă.”, a declarat Mioara Roman, mama Oanei Roman.

După aproape 7 ani de relație, Oana Roman și Marius Elisei au decis să se separe pentru moment, urmând să se ocupe în continuare de creșterea fetiței lor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mioara Roman, Oana Roman și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman
Oana Roman
Oana Roman
Mioara Roman

Foto: facebook

Loading...