Tu îl ai pe EL? Patru ZODII DE BARBAȚI care te incită printr-o simplă atingere

0
1098
Img 2

Atunci când vine vorba de experiențe în dormitor, femeile se dau în vânt după acele exemplare masculine care au capacitatea de a oferi „pachetul complet”. Din punct de vedere astral, există zodii masculine înzestrate cu aceste caracteristici mult râvnite de domne și domnișoare.

Sunt patru la număr, iar dacă-l ai, ești în mod clar o fericită. Iată-i pe EI:

LOCUL 4: BARBATUL CAPRICORN

Din lista de zodii de barbati care fac minuni in dormitor cu o singura atingere, Capricornul se afla abia pe locul 4. Acest nativ stie unde sa puna mana si mai ales in ce moment al preludiului. Barbatul Capricorn este foarte atent la sensibilitatile unei femei si niciodata, dar niciodata, nu actioneaza fara a rupe contactul cu privirea acesteia.

LOCUL 3: BARBATUL BALANTA

Barbatul Balanta se pricepe foarte bine la masaj. Daca vrei senzualitate in stare pura, contacteaza-l pe acest nativ. Poate sa isi foloseasca mainile si cu scop terapeutic dar si in alt scop, izvorator de placeri nebanuite.

LOCUL 2: BARBATUL FECIOARA

Barbatul Fecioara tace si face. Nu accepta partide de amor banale si te pune mereu in dificultatea de a alege dintr-o gama larga de ‘oferte’ (a se citi aventuri) sexuale. Nu subestima imaginatia acestui nativ, chiar daca la prima vedere poate parea destul de snob si nu ar face fata tensiunii sexuale acumulate in timp.

LOCUL 1: BARBATUL LEU

Maestrul atingerilor este Leul. Cu farmecul sau inegalabil, acesta reuseste sa te duca in Rai stiind cum sa isi foloseasca mainile. Barbatul Leu are suficienta imaginatie incat sa te surprinda. Adora partidele sexuale incarcate cu lumanari parfumate, ciocolata si petale de trandafiri.