Uite în ce hal arată acum Priscilla Presley de la operaţiile estetice!

0
789
Uite N Ce Hal Arat Acum Priscilla Presley De La Opera Iile Estetice
Priscilla Presley înainte de ultimele operaţii estetice Foto: Instagram

Priscilla Presley, fosta soţie a lui Elvis Presley, arată în ultimul hal de la operaţiile estetice.

Ultimele intervenţii chirurgicale la care s-a supus au desfigurat-o de tot.

Priscilla Presley (73 de ani) a ajuns chiar în ultimul hal de la operaţiile estetice. Atât de rău arată la nas, încât chiar i-au ieşit vorbe că suferă de cancer la fosele nazale. Revista “National Enquirer” spune însă că văduva lui Elvis Presley s-a desfigurat complet de la ultimele intervenţii chirurgicale la care s-a supus. Priscilla a devenit deja dependentă de operaţii estetice. Ea este obsedată, ca întotdeauna, să se înfrumuseţeze.

Vedeta s-a operat recent din nou la buze şi la obraji, dar, în loc să arate mai bine, arată din ce în ce mai rău. Actriţa şi-a mai făcut şi injecţii cu seruri antirid. Din păcate, doctorul ar fi folosit substanţe de proaste calitate, care au făcut ca “faţa să i se prăbuşească”, zice “National Enquirer”.

Priscilla Presley distrusă de operaţiile estetice

Nu demult s-a vehiculat că Priscilla se iubea în secret cu celebrul cântăreţ britanic Tom Jones (78 de ani). Cei doi s-ar fi cuplat la numai 11 luni de la decesul Melindei, soţia starului. Ei au fost surprinşi intrând în restaurantul Craig’s din Los Angeles. Cavaler, Tom a ajutat-o pe Priscilla să coboare din Rolls Royce şi a fost foarte atent cu ea pe parcursul celor cinci ore pe care le-au petrecut în local. Priscilla era foarte elegantă, cu părul proaspăt vopsit roşcat. Însă avea pomeţii prea umflaţi şi buzele parcă înţepenite de la excesul de botox. Se pare că acest lucru l-a făcut pe cântăreţul britanic să renunţe cu timpul la legătura lor. După divorţul de Elvis Presley, care a murit în 1977, la 42 de ani, Priscilla a avut mai mulţi iubiţi, dar nu şi-a mai găsit un bărbat pe inima ei ca să se recăsătorească. Are o fiică, Lisa Marie Presley (51 de ani)  şi o avere de 150 milioane $. Priscilla Presley, fosta soţie a lui Elvis Presley, arată îngrozitor de la operaţiile estetice, nici nu mai seamănă cu chipul ei din tinereţe.