Home Stiri ULTIMA ORA despre MARIO IORGULESCU! Vestea venita de la clinica din Milano

ULTIMA ORA despre MARIO IORGULESCU! Vestea venita de la clinica din Milano

0
921

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost internat la o clinică privată din Milano.

Starea lui Mario Iorgulescu

Apropiații lui Mario Iorgulescu au decis să îl transfere pe fiul afaceristului de la Spitalul Elias, acolo unde a fost operat și internat câteva zile după accidentul cumplit petrecut în Capitală.

Medicii italieni fac eforturi colosale pentru tratarea lui Mario, după ce inițial s-a spus că rinichii fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal i-au cedat rinichii.

Acum, se pare că Mario Iorgulescu se simte din ce în ce mai bine și iar starea lui de sănătate evoluează favorabil. Se simte din ce în ce mai bine

Apropiații spun că Mario Iorgulescu răspunde bine la tratamentul pe care îl urmează, sub stricta supraveghere a medicilor italieni.

Problemele cu rinichii par să se fi rezolvat, după ce a fost hidratat și tratat corespunzător. Mario Iorgulescu nu mai are dureri, iar starea lui de sănătate se îmbunătățește pe zi ce trece, scrie wowbiz.ro.

Citeste si :  Mesajul socant transmis de mama lui Mario Iorgulescu pentru cei care ii judeca fiul: "Inteleg ca doriti sa moara" Cuvintele au fost atat de dure incat l-a sters dupa cateva minute
Loading...