Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară. Artista de muzică populară și-a privit fiica în ochi și a ținut-o strâns de mână, în momentul în care și-a simțit sfârșitul.

Anamaria a fost si ultima persoana cu care Ionela Prodan a vorbit in ultimele clipe de viata. Ionela Prodan va fi depusă marți la Cimitirul Bellu a declarat prietena ei, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu. Aceasta a dăugat că mama Anamariei Prodan va fi înmormântată îmbrăcată în costum popular. Surse medicale au dezvăluit ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, în ultimele clipe de viață.

“De câteva zile, marea artista nu mai reactiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarasi de interventia medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacienta. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totusi, in mod surprinzator, inainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii si s-au uitat fix la fiica sa. A luat-o de mana si i-a spus: “Gata, ma duc!” Atat! A mai apucat sa o auda pe Anamaria spunandu-i ca o iubeste enorm si viata s-a sfarsit”, au spus persoane de la Spitalul Elias.

Citeste si :  A slăbit și nu mai pune la loc. Anamaria Prodan a spus dieta cu care a dat jos 15 kilograme: “Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat…”
Loading...