Ultimele cuvinte ale unei femei înainte să fie împușcată mortal

Departamentul de Poliție Baytown din Texas, SUA, investighează incidentul care a fost filmat și publicat pe rețelele de social media. În imaginile surprinse de un trecător, o femeie și un ofițer de poliție se luptă într-o parcare.

În videoclip, femeia poate fi auzită strigându-i ofițerului de poliție că este însărcinată cu câteva momente înainte de a fi împușcată mortal, potrivit mirror.co.uk.

Femeia nu a fost identificată încă, dar investigația în acest caz continuă. Departamentul de Poliție Baytown a transmis foarte puține date despre incident și nu a confirmat dacă femeia ucisă era într-adevăr gravidă.

Presa americană a raportat că femeia a fost împușcată de cinci ori, însă informația nu a fost confirmată oficial. Detectivii verifică locul crimei care a avut loc în parcarea unui complex de apartamente.

Avertizăm că videoclipul de mai joc conține imagini care vă pot afecta emoțional.

Foto: Captură YouTube

Citeste si  Femeia băuse mult la o petrecere și s-a dus să se întindă pe canapea. A dat acolo peste un tânăr. A început să-l mângâie. La un moment dat i-a șoptit: „Nu ai de gând să faci dragoste cu mine?”. După câteva zile, a avut un șoc când a înțeles cine era
Loading...