Ultimele cuvinte pe care i le-a spus victima lui Mario Iorgulescu soției sale

0
868
29066467 1978031665782436 2270034574081785856 N

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul accidentului cumplit produs de fiul lui Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu.

Fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un groaznic accident de circulație duminică, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani. La rândul său, fiul lui Iorgulescu se află în stare gravă la spitalul Elias.

Mario se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța atunci când a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. Tânărul care a murit pe loc a fost izbit din plin, și, potrivit primelor informații, Mario ar fi condus cu 240 de kilometri la oră.

De unde se întorcea Dany în noaptea în care și-a găsit sfârșitul

Dany Vicol nu a mai avut nicio șansă, iar în urma sa au rămas doi copii orfani. Bărbatul se întorcea de la un priveghi, iar în spatele mașinii lui s-au mai aflat și alte rude care au asistat la acest eveniment șocant.

„Băiatul se întorcea de la o înmormântare. De obicei nu îi plăceau astfel de evenimente, i-a spus soției că nu voia să meargă. L-au însoțit mai multe rude din partea soției, care aveau legătură și cu decedatul. Ea trebuie să meargă de fapt, dar nu a putut, deoarece a rămas acasă să aibă grijă de băiețelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo și a plecat, iar la câteva minute au plecat și rudele care îl însoțiseră la priveghi, cu mai multe mașini în spatele lui.

Dani locuiește în Chitila. Accidentul s-a produs la maxim un kilometru de casa lui. Făcea sacrificii mari pentru creșterea celor doi copii, un băiat de patru luni cu actuala soție și o fetiță de șase ani din prima căsătorie. Îl ajutau foarte mult și părinții lui. Aproape în fiecare weekend se întâlnea cu fiica lui la ei acasă. În ultima vreme lucra în străinătate, a fost în Anglia, iar recent se întorsese din Germania“, au declara persoane apropiate lui Dani Vicol pentru cancan.ro.