Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu! Medicii au INTERZIS familiei sa-l viziteze! Ce se Intampla, de fapt?

0
585
Ultimele Detalii Despre Mihai Constantinescu Medicii Au Interzis Familiei Sa L Viziteze Ce Se Intampla De Fapt
Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu

Ultimele detalii vin de la medicii care se ocupa de Mihai Constantinescu. Acestia au explicat de ce nimeni nu are voie sa il viziteze.

Din ultimele informatii reiese ca medicii ar fi interzis accesul tuturor in salonul lui Mihai Constantinescu. Acestia au declarat ca, in cel mai bun caz, starea sa este doar stabila.

Evolutia starii de sanatate a lui Mihai Constantinescu nu este una favorabila, in cel mai bun caz stabila, au declarat medicii de la Spitalul Floreasca, acolo unde artistul se lupta cu ultimele puteri sa supravietuiasca. Acestia au interzis si familiei si apropiatilor sa-l viziteze pe indragitul cantaret. 

Mihai Constantinescu este in stare foarte grava la spital si este tinut in viata de aparate. Pe tot mai multe site-uri anonime, a aparut informatia ca Mihai Constantinescu a murit. Dar acest lucru nu este adevarat, deoarece Mihai este inca in viata. 

Zeci de mesaje de condoleante a primit fosta sotie a artistului.

Aceasta a facut un apel la oameni”

”MIHAI este mai bine!!! Vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe!!!”

Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti luni, in urma unui stop cardio-respirator. Ulterior, artistul ar mai fi suferit inca doua stopuri. 

In acest moment, Mihai Constantinescu este tinut in viata de aparate, de cateva zile. Medicii i-au sfatuit familia sa il deconecteze, dar decizia este doar a lor. Artistul se afla in moarte cerebrala.