Ultimele fotografii cu Mihai Mitoşeru împreună cu soţia lui. De când s-au despărțit de fapt cei doi

0
559
Mitoseru Sotie Ultima 620x366

Mihai Mitoșeru a anunțat pe contul de socializare că va divorța de soția lui, Noemi, după o relație de 13 ani. Se pare că cei doi s-au despărțit în urmă cu trei luni, însă, aceștia s-au afișat în continuare împreună.

Mai mult, la începutul lunii iulie, Mihai și Noemi  au mers într-o vacanţă în Italia, acolo unde au petrecut momente frumoase.

,,În aceeași barcă de 13 ani!!! La 1:32 noaptea ne-am cunoscut”, este mesajul scris în dreptul unei fotografii postate pe contul de socializare.   Ultima imagine împreună a fost postatată contul lui Mihai de socializare la sfârşitul lunii iulie. În fotografie, cei doi se află  alături de mulţi alţi prieteni.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?”, a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.