Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata! Un chelner a dezvaluit ce i-a spus designer-ul la ureche:
Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata! Un chelner a dezvaluit ce i-a spus designer-ul la ureche: "Deodata a venit la mine, s-a blocat si..."

Designer-ul a fost filmat de camerele unui local in ultimele lui ore de viata, iar un chelner a dezvaluit discutia ciudata pe care a purtat-o cu creatorul de moda la momentul respectiv.”

A venit pe terasa unde lucrez eu. In jurul orei 5 dupa-amiaza, duminica. A stat pe terasa undeva intre o ora jumate, doua. A mai fost cu doua fete si doi baieti. E prima data cand l-am vazut pe terasa la noi.

„A baut o apa plata si stiu ca isi comandase un suflaki la colegul meu. Cand a venit se plimba prin restaurant si a venit asa putin dezorientat la mine intrebandu-ma daca am ceva cu el, vreau sa-l bat sau ce am cu el.

„Eu imi faceam treaba cu colegii mei, le aratam sa marcheze niste produse pe calculator. Se plimba prin restaurant si deodata a venit la mine, s-a blocat, se uita la mine, de fapt se uita prin mine si gesticula si ma intreba de ce vreau, ce mi-a facut el de vreau sa-l bat.

„S-a mai invartit putin, dupa aia a venit iar la mine sa-mi zica ceva, nu am mai zis nimic dupa aceea. Voia sa zica dar nu a mai zis nimic. Doar gesticula.

„Dupa aceea s-a dus iar, s-a dus spre, de fapt a vrut sa iasa din restaurant si a gresit iesirea si a ajuns cu capul in geam. Cred ca nu a vazut geamul ca eu am geamuri de sticla. Dupa aceea s-a plimbat putin pe la noi, iar a intrat, iar s-a plimbat si la un moment dat s-a asezat la masa a luat scaunul si la fel”, a declarat chelnerul.

Loading...